<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?1885550445100364&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Egen tomt

Har du en tomt du vil bygge på, er det både krevende og utfordrende å få alle godkjenninger på plass. Kanskje har du et gammelt hus med stor eplehage eller en skrå tomt som du ikke selv ser løsningene på. Vår arkitekt hjelper deg med å tegne drømmehuset - tilpasset akkurat deg og eiendommen.

Hus i hagen

Har du en tomt/eiendom som du ønsker å bygge på? Er det plass i eplehagen til en ny bolig? Hva med to nye boliger? Disse spørsmålene svarer vi på før vi går i gang.

Tegninger

Arkitekt Morten Barstad tegner skisser og forslag basert på dine ønsker for å se om vi er på riktig spor.

Første møte

Arkitekt og prosjektutvikler kommer på befaring, ser på eiendommen sammen med deg og lytter til dine ønsker og behov. Vi kan raskt svare på om ditt prosjekt er realistisk å få til.

Valget

Nå har du kommet så langt at det er på tide å ta en avgjørelse. Velger du å gå videre med oss, lover vi å ta godt vare på deg og boligen gjennom hele prosessen.

Slik blir ditt møte med Jadarhus:

Når du velger å samarbeide med Jadarhus tar vi hele søknadsprosessen for deg. Vi holder møter med kommunen om muligheter og tilpasninger, skriver søknader, kontakter alle underleverandører og sørger for at fremdriften går så enkelt og smidig som mulig.

Med en fast kontaktperson som ivaretar deg gjennom hele prosessen, skal du være helt sikker på at du er i trygge hender. Jevnlige statusmøter og kontakt gjør at du hele tiden kan følge prosjektet ned i minste detalj.

Når prosjektet er ferdig godkjent i kommunen, starter prosjekteringen, og alle leverandører blir enige om fremdriftsplanen. Deretter tar byggelederen i Jadarhus over prosjektet. Byggelederen har hovedansvaret for huset under selve byggingen.

Trender i 2020 - Slik vil vi bo

Stilrene og vedlikeholdsfrie hus med flate tak og nøytrale ... Les mer

Veien til drømmehuset

På tomta på Sola har huset begynt å ta form, og sakte, men ... Les mer

Fritt utsyn mot fjorden

Morgensola har akkurat stått opp og idet de første ... Les mer

Lurer du på hva vi kan hjelpe deg med?

– Ville hatt det sjøl

I hver eneste situasjon med kunder, leverandører og kollegaer skal vi spørre oss selv: “ville jeg hatt det slik selv?” For oss er det et mantra – for deg en trygghet.

KONTAKT

Jadarhus Bygg

958 00 300

Gamle Forusveien 10A
4031 Stavanger