Om Jadarhus

Da de tre gründerne Rune Hatlestad, Håkon Nyland og Per Malde startet Jadarhus Gruppen AS i 1995 hadde de store ambisjoner. Drømmen var å skape et byggefirma som var tuftet på kvalitet og personlig oppfølging.

Målet har alltid vært å bygge stadig bedre, finere og mer energieffektive boliger til priser folk flest har råd til.

I dag er Jadarhus Gruppen AS en av regionens største boligbyggere og består av selskapene Jadarhus Gruppen AS, Jadarhus AS og Jadarhus Bygg AS.

I Jadarhus AS utvikler og bygger vi alt fra større leilighetsprosjekt til småhus og større boligfelt – både i sentrale og landlige områder. Jadarhus Bygg AS driver med boligbygging og rehabilitering i privat- og proffmarkedet.

Totalt er vi 80 ansatte som legger stolthet og arbeidsglede i hver hustegning, hvert spikerslag og samtlige kvalitetsmålinger.

Det aller kjekkeste vi vet er å oppfylle våre kunders boligdrømmer!

Våre verdier

Kry av jobben

I Jadarhus er vi krye av jobben vi gjør for deg som kunde. Vi er krye av arbeidsplassen vår, krye av våre ansatte – men spesielt krye er vi av resultatet vi skaper sammen med deg som kunde.

Alltid ivaretatt

Som kunde hos Jadarhus skal du alltid føle deg ivaretatt, vi skal sørge for at du føler deg trygg i prosessen du går gjennom og sikre at boligen din leveres i best mulig kvalitet.

Glimt i øyet

I Jadarhus er vi opptatt av å få et nært og godt forhold til deg som kunde. For oss er det viktig med god humor i hverdagen, og du skal møte oss som deg selv og den du er.