Fra 3.190.000,-

Asheimtunet, Sandved, Sandnes

Moderne familiebolig i barnevennlig område

Smart familiebolig i populære Asheimtunet på Sandved

Boligen er lys og trivelig innredet med gjennomgående god standard. Parkett på gulv i stue/kjøkken og alle rom i 2 etg. Fliser på gulv i entre og på bad. Vannbåren gulvvarme i 1 etg. (ekskl. bod). Flott kjøkken med integrerte hvitevarer (kjøleskap/stekeovn/platetopp/oppvaskmaskin. Balansert ventilasjon.

Boligen inneholder:
1 etg.:
P-rom: Entre, bad m/wc/vask/dusj (opplegg for vaskemaskin), stue/kjøkken m/spiseplass/utg. terrasse.
S-rom: Bod under trapp.

2 etg.:
P-rom: Gang og 2 soverom.
S-rom: Bod i gang og bod på soverom.

1 utv. sportsbod i hage.
Parkering i felles garasjeanlegg (1 p-plass). Gjesteparkering ved siden av garasjeanlegg.

Boligen har en barnevennlig beliggenhet og ligger sentralt til på prisbelønte(*) Asheimtunet sørvest for Gand Kirke på Sandved. Her er det lagt vekt på god trivsel blant beboerne med flere flotte bilfrie tun. Gangavstand til barnehage, skole, idrettsanlegg og flotte turområder.

* Asheimtunet ble i 2016 av Boligprodusentenes forening, Glava, Nordan og Optimera kåret til Årets boligprosjekt i en stor landsdekkende konkurranse under den årlige Boligkonferansen. Utdrag fra juryens begrunnelse: «Asheimtunet ligger på grensen mellom by og land, og hovedstrukturen i det tradisjonelle gårdstunet er gitt en moderne fortolkning. Tuntanken er ivaretatt gjennom lange hus med saltak som alle vender seg mot bilfrie tun med gode møteplasser og rom for opphold….»

Soverom: 2
BRA: 91
Prom 77