Finnøy, Nesagjerdet

Nye boliger med idyllisk beliggenhet

Vi har fått for salg 4 flotte prosjekterte rekkehus i naturskjønne omgivelser like ved Judaberg på Finnøy. Boligene er innholdsrike med god planløsning og strekker seg over 2 plan. Boligene vil ha utsikt mot sjøen og Judaberg, og gode solforhold.
Det er ikke mye som slår den fantastiske følelsen av å flytte inn i en helt ny bolig. Her har ingen bodd før og alle overflater vil være ubrukte uten hull og liknende.
Dette er praktiske boliger både for barnefamilier og godt voksne uten unger i hus. Her får man egen carport, flere gode uteplasser/hage, samt takterrasse. Det er gode løsninger inne i boligen med 3 soverom og bad i samme etasje. Stue/kjøkken i toppetasjen med store vindusflater– noe som gir godt med lys inn i oppholdsrommene og ikke minst flott utsikt fra stuen.
Boligene leveres klar for maler og gulv med et pristillegg på 132 000,- for nøkkelferdig bolig. Parkett og malte overflater.

Ta kontakt hvis du ønsker mer info eventuelt ønsker å sikre deg en helt ny og meget spennende bolig med nærhet til sjøen.

Beliggenhet

Nesagjerdet ligger på Judaberg på Finnøy. Her bor du i idylliske og landlige omgivelser, med kort avstand til sjø og flott natur. Det er kort avstand til de fleste servicetilbud; skole, butikker, idrettsanlegg, sjøen og flotte turområder. Førland barnehage ligger 250 meter unna. Det er bare fem minutters gange til hurtigbåten til Stavanger sentrum og bare ca 35 minutter i bil til Tjensvollkrysset i Stavanger.