Fra 2.798.000,-

GILJA – ENEBOLIG I REKKE!

EN FANTASTISK SJANSE FOR DEG SOM ØNSKER EN RIMELIG BOLIG

I godt etablert miljø i Lindlandveien på Gilja skal vi bygge fire eneboliger på mellom 84 og 104 m2. En fin-fin mulighet for første- og andregangsetablerere, for små og litt større familier. Spesielt bra om du er glad i tur og fiske, for du bor tett innpå, elv, sjø og flott turterreng.

Boligene ligger like ved riksvei 45 med kort vei til hverdagens aller viktigste reisemål. Skole, barnehage og butikk er maks 750 meter unna. Med bil er du bare minutter unna trivelige Byrkjedalstunet. Ålgård når du på en halvtime.

Gode og praktiske løsninger
Det nye huset ditt har entre, wc, bod og åpen stue-/kjøkkenløsning i første etasje. I andre etasje får du et romslig bad, og tre gode soverom.
Det er egne uteplasser både foran og bak huset, inkludert en praktisk, utvendig bod og carport. Dette bidrar til at boligene er godt adskilt, og til at innsynet er minimalt.

I pakt med naturen
Giljastølen ligger like ved, og derfra er heller ikke veien til Månafossen lang. Det er kort vei til Hunnedalen og Sirdal, der flere skitrekk og milevis med preparerte løyper venter.