Fra 4.890.000,-

HOVE GÅRD – 10 NYE REKKEHUS

KONGE FAMILIEBOLIGER FRA 4 890 000

10 FINE REKKEHUS
FOR 10 FLOTTE FAMILIER

Drømmer dere om å flytte til et større hus på en KONGE plass? I bilfrie og barnevennlige omgivelser. På herlige Hove Gård bygger vi  drømmeboliger for små og litt større familier. Her får du virkelig kvaliteter utenom det vanlige.

9 STORE OG 1 LITT MINDRE
Rekkehusene kommer i to varianter. De største er 154 romslige kvadratmeter og har 4 soverom, 2 bad og 2 gode oppholdsrom. Boligene går over 3 etasjer – og det er passe avstand mellom oppholdsrommene. Her kan barn og voksne få utfolde seg uten å forstyrre hverandre.
Den andre typen er en trivelig bolig på 76 kvadrat over 2 etasjer med 2 soverom. Like høy kvalitet og like fin som de store – det er rett og slett bare en mindre utgave. Og denne har vi bare 1 av…

KVALITETER AV DEN SJELDNE SORTEN
• Få utsyn – slipp innsyn: Herlig usjenert hage mot friområde i sørvest
• Oppgradert lekkert kjøkken
• Fiks ferdig opparbeidet tomt – finn fram grillen…
• Bilfritt tun og inngangsparti med overglasset pergola
• Spesialvindu i loftstue gir deg god takhøyde og utsikt

PARKERING – 1 ELLER 2 PLASSER?
Alle er garantert 1 plass i det lukkede parkeringsanlegget. Noen boliger har også 2 plasser inkludert. Alle som kjøper en bolig med 1 P-plass har mulighet for å kjøpe en P-plass nummer 2.

FLYTT INN ALLEREDE TIL HØSTEN
Byggingen av rekkehusene er i full gang. Fra høsten 2017 kan du flytte inn på KONGEplassen Hove Gård. Boligene leveres nøkkelferdige.

KONGE SUKSESS
130 slott i suksessprosjektet Hove Gård er allerede fylt opp av konger og dronninger, prinser og småprinsesser – og det er mye godlyd. Fine og praktiske boliger, bilfrie og flotte uteområder. Boligmiksen er variert, slik den skal være i gode bomiljøer.

KONGE MILJØ
Hove Gård ligger tett på grønne, luftige turområder. Stokkelandsvannet er rett ved, det samme er massevis av muligheter for trening, lek og friluftsliv. Skoler, barnehager, butikk og togstopp i nærmiljøet.

KONGE BELIGGENHET
Fra Hove Gård kan du greit sykle både til Sandnes og Forus. Med bil tar det 6 minutter til Sandnes, 12 minutter til Forus og 20 minutter til Stavanger. Kollektivt går rute 13 til Sandnes og rute X40 både til Sandnes, Forus og Stavanger. I 2018 kommer det ny påkjørsel til E39, like før du kommer til Hove Gård. Tog fra Ganddal stasjon tar snaue 20 minutter til Stavanger. God tur!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone