Fra 6.390.000,-

HOVE GÅRD – Eneboliger med hybel, Dobbel carport, BRA 240

FIKS FERDIGE FAMILIEBOLIGER FRA 6.390.000

Visning hver dag.
Kontakt oss for å finne det tidspunktet som passer best for deg.

KONGE ENEBOLIGER – KUN 2 IGJEN!
MULIGHET FOR HYBEL

Skal det være en stor og flott enebolig på populære Hove Gård? Ta hele huset i bruk fra dag 1 – eller lei ut en hybel i starten og få gode kroner inn. Har du stor familie, så har du det travelt. Derfor har vi gjort alt, absolutt alt, fiks ferdig for deg. Både inne og ute. Til og med malt et toppstrøk utvendig…

Utnytter du plassen maksimalt kan du få 6 soverom, 3 bad og 2 gode stuer. Eller vil du ha walk-in garderobe fra master bedroom og 5 soverom? Eller walk-in garderobe, loftstue og 4 soverom? Dine behov bestemmer. Oppvarmet bruksareal er hele 190 m2, så du har uansett god boltreplass for ganske mange.

PÅ TUR RUNDT I HUSET
På egen tomt har du dobbel carport med inngang til bod og plass til sykkelparkering. Entreen gir inngang til 1. etasje og trapp opp til annen. På bakkeplan går vi inn i den romslige hagestua som slipper inn masse lys. Her finner du også soverom og bad. Via skyvedør kommer du inn på den herlige og delvis overbygde terrassen.

Denne delen av huset kan også leies ut som en attraktiv hybel med egen inngang. Leietaker får stue/kjøkken, soverom, bad/vaskerom, bod og fin uteplass.

KONGE FLEKSIBILITET
I 2. etasje er det stort allrom på nesten 47 m2 med kjøkken og stue. Her er det også to soverom, og master bedroom har romslig walk-in garderobe. Trenger du enda flere sengeplasser, kan garderoben bli et ekstra soverom. Her er det også bad og separat vaskerom. Fra stua er det skyvedør til sørvendt balkong.

I toppetasjen, en trapp opp, har du to muligheter når det gjelder løsning. Enten bad og to store soverom. Eller bad, stort soverom og stor loftstue. Kan fort bli et populært ungdomsreir her oppe.

HVIS DU VIL LEIE UT EN HYBEL…
Huset er planlagt for mulig hybel i 1. etasje. Utleiedelen vil bestå av stue/kjøkken, soverom med plass til dobbelseng og bad/vaskerom.

KONGE SUKSESS
Hove Gård et av de mest suksessfulle prosjektene Jadarhus har vært med å utvikle. Snart er det flotte feltet ferdig bygget. En perfekt tid å kjøpe på. Kongeplassen Hove Gård er godt etablert, og det blir lite byggeaktivitet etter at du har flyttet inn.

KONGE MILJØ
Hove Gård ligger tett på grønne, luftige turområder. Stokkelandsvannet er rett ved, det samme er uendelige muligheter for trening, lek og friluftsliv. Skoler, barnehager, butikk og togstopp i nærmiljøet.

KONGE BELIGGENHET
Hove Gård ligger perfekt til. Du sykler greit både til Sandnes og Forus. Med bil tar det 6 minutter til Sandnes, 12 minutter til Forus og 20 minutter til Stavanger. Kollektivt går rute 13 til Sandnes og rute X40 både til Sandnes, Forus og Stavanger. I 2017 kommer det ny påkjørsel til E39, like før du kommer til Hove Gård. Tog fra Ganddal stasjon tar snaue 20 minutter til Stavanger. God tur!