Fra 3.990.000,-

Rekkehus på populære Hove Gård, Hafrakveien 115

Romslig og moderne familiebolig

Innholdsrik familiebolig over to plan med 3 soverom og 2 stuer. Parkering i lukket garasjeanlegg

Nå har du en unik mulighet til å skaffe deg et meget lekkert rekkehus på populære Hove Gård. Hafrakveien 115 er et enderekkehus med meget god planløsning. Meget barnevennlig med bilfritt tun og flotte lekeområder. Parkering er i lukket garasjeanlegg i kjeller. Tomten er pent opparbeidet og beplantet, beleggningstein i gårdsrom og fremstår som meget representativ.

1.etg.: Entre og gjestetoalett med fliser på gulv. Kjøkken har utgang til terrasse. Innredning fra kvalitetsleverandøren Norema med integrerte hvitevarer. Stuen er lys og meget lekker med vinkel som gir rommet gode muligheter for møblering. Fra stue er det utgang til terrasse. Parkett på gulv i stue og kjøkken.

2. etg.: Loftstue, tre soverom og helfliset bad som også har tilkobling til vaskemaskin, varme i gulv og dusjhjørne. Parkett på gulv i loftstue og soverommene.

Boligen er innflytningsklar
Hafrakveien 115 ligger i bilfritt og barnevennlig område på Hove Gård. Flotte fellesområder med gatetun og turområder like i nærheten. Sandvedparken og Stokkelandsvannet er kun få minutters gange unna. Her kan man ta seg en løpetur for rekreasjon, eller ta med barna ned til elva og de flotte lekearealene. Gangavstand til dagligvarebutikk, barnehage, idrettslanlegg, skole og Ganddal stasjon.

Soverom: 3
BRA: 126
Prom 121
Tomteareal: 594