Fra 3.998.000,-

Kalamyrveien Hommersåk – 1 Enebolig

UNIK MULIGHET FOR UNGE FAMILIER. FIN ENEBOLIG TIL KR 3 998 000

FIN OG PRAKTISK BOLIG
ETABLERT OG TRIVELIG MILJØ

Går drømmen i oppfyllelse? Tenk at en romslig og flott enebolig på Hommersåk kan bli din!

Fint hus på fin plass
I Kalamyrveien 40 skal vi bygge en fin og praktisk familiebolig. Eneboligen er frittliggende, og ligger på en solrik tomt i et godt etablert boligfelt. Idrettshall og svømmehall ligger like ved. På Hommersåk er du omgitt av vakker natur, sjø og fjell. Og skal du til byen, er det 12 km til Sandnes sentrum.

Litt egeninnsats og du kan være inne etter 1 år!
Boligen leveres klar for egeninnsats. Det betyr at du selv kan sparkle, male og legge parkett i oppholdsrom. Våtrom gjør vi fiks ferdige. Vi kan selvsagt levere boligen nøkkelferdig, mot et pristillegg. Se prislisten. Fra vi starter bygging til du er inne i det nye huset ditt, tar det cirka 1 år.

Velkommen til Kalamyrveien 40 på Hommersåk!
Når du kommer til Hommersåk på Fv 516, tar du til venstre inn Riskaveien (Fv340), deretter til venstre inn Kalamyrveien.

Kjøkkenet – Husets hjerte
Vi i Jadarhus vet at din nye bolig er mer enn bare et oppholdssted. Det er rom som fylles med liv.
Kjøkkenet er rommet som skal dekke flere behov. Matlaging, spiseplass, avkobling, hobby, lekser og gode venner. Alt skjer i huset hjerte.
Jadarhus har valgt Aubo som kjøkkenleverandør – de er kjøkkeneksperter som hjelper deg med å tilpasse til dine behov og ønsker. Utvalget er stort.
Les mer om Aubo kjøkken her: www.aubo.no/kjoekken