Fra 3.490.000,-

Sandved Hageby – Rekkehus

4 moderne boliger med smart planløsning og 3 til 4 soverom

Vi vil snart lansere ett nytt trinn på populære Sandved Hageby. Dette trinnet vil bestå av 4 moderne familieboliger. Her vil man få mulighet til å ha 3 eller 4 soverom, alt etter ønske og behov. Man får romslig koselig stue med åpen kjøkkenløsning.

Dette er drømmeplass for barna, med store nye lekeområder i umiddelbar nærhet, og bilfrie tun.

Alle boligene vil få fast plass i felles garasjeanlegg.

Send oss en mail i dag og meld din interesse, så vil du får mer informasjon så fort det foreligger!

Beskrivelse
Sandved Hageby. Smak på navnet. En hageby er koselig og privat. Byen er nær og hyggelig. Sandved er et av Sandnes mest populære strøk.

Sandved Hagby har en etterspurt beliggenhet i et rolig og trivelig boligområde. Område er barnevennlig og ligger i kort avstand fra Sandved skole, samt flere barnehager og lekeplasser. Helgø matsenter og Skeiane legesenter ligger også i området.
Herfra er det kort vei til flere flotte tur- og rekreasjonsområder. En liten kjøretur unna finner man de flotte badestrendene på Sola, Sele og Bore. For den aktive familien ligger boligen praktisk til like ved to store fotballbaner og Sandneshallen. Kun en kort kjøre -eller sykkeltur unna finner man Sandnes sentrum med alle sine fasiliteter og servicetilbud. Med bil er det enkel tilkomst til hovedfartsårene som tar deg til de store arbeidsplassene i området.