Fra 3.290.000,-

SKARBEKKEN TERRASSE – REKKEHUS

Fiks ferdig. Flytt rett inn - Kun 1 igjen!

PERFEKT TUMLEPLASS FOR TRAVLE FAMILIER

Velkommen til familievennlige Skarbekken. Her står en fiks ferdig bolig og venter på deg. Du flytter rett inn! Vi har innredet, klar for visning. Kontakt oss – så viser vi deg hvor fint du får det!

Dette er den siste boligen i rekken.
Inngang i underetasjen, her venter en raus hall, to soverom, bad-/ vaskerom og bod. Overetasjen består av en trivelig gang, wc, ett soverom og et åpent og innbydende oppholdsrom med stue og kjøkken. Fra denne etasjen er det både utgang til hage og utgang til en stor vestvendt takterrasse.

Den terrassen!
Alle rekkehusene har en herlig uteplass på taket av carporten. Her har familien 25 herlige kvadratmeter å boltre seg på. Blir det for mye kveldssol, er det bare å rømme inn i det romslige oppholdsrommet.

Den plassen!
Tidsriktig, funksjonell design og smarte romløsninger inne, og god boltreplass ute (samt carport), gjør at hele familien vil føle seg hjemme. Boligen ligger sør/vest vendt. Lunt, solrikt og varmt – på de rette dagene.
Skarbekkenfeltet ligger tett på allerede etablert boligområder. Terrenget er naturlig jevnt skrånende. Du har noe utsikt til sjøen mellom husene foran. Nabolaget her er trivelig og godt etablert, og herfra er det ikke lange biten til skoler, sjøliv, butikker, idrettsanlegg og inspirerende friområder. Førland barnehage ligger bare 250 meter unna.

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone