Fra 3.290.000,-

SKARBEKKEN – TERRASSE – REKKEHUS

Fiks ferdig. Flytt rett inn! Kun 1 igjen.

PERFEKT TUMLEPLASS FOR TRAVLE FAMILIER

Velkommen til familievennlige Skarbekken. Her står fiks ferdige boliger og venter på deg. Du flytter rett inn! Vi har innredet det ene av de to ledige rekkehusene til visningshus. Kontakt oss – så viser vi deg hvor fint du får det!

Nabolaget her er trivelig og godt etablert, og herfra er det ikke lange biten til skoler, sjøliv, butikker, idrettsanlegg og inspirerende friområder. Førland barnehage ligger bare 250 meter unna.

4 rimelige rekkehus. Lyst. Luftig. Romslig.
De fire rimelige rekkehusene i Skarbekken Terrasse (B18) ligger alle vendt mot sør og vest. Lunt, solrikt og varmt – på de rette dagene. Boligene er 109 m2 BRA og har 3 soverom.

Husene ligger i en rekke med 4 boliger. Tidsriktig, funksjonell design og smarte romløsninger inne, og god boltreplass ute (samt carport), gjør at hele familien vil føle seg hjemme.

Rekken med fire rekkehus får inngang i underetasjen. Her venter en raus hall, to soverom, bad-/ vaskerom og bod. Overetasjen består av en trivelig gang, wc, ett soverom og et åpent og innbydende oppholdsrom med stue og kjøkken. Fra denne etasjen er det både utgang til hage og utgang til en stor vestvendt takterrasse.

Den prisen!
Det rimeligste rekkehuset koster kr 3 290 000 eksklusive omkostninger og kommunale rekkefølgekrav. I den prisen er alt arbeid inkludert: Uteområdet er ferdig, alt inne er nymalt og huset er klart for deg!

Den terrassen!
Alle rekkehusene har en herlig uteplass på taket av carporten. Her har familien 25 herlige kvadratmeter å boltre seg på. Blir det for mye kveldssol, er det bare å rømme inn i det romslige oppholdsrommet.

Den plassen!
Skarbekkenfeltet ligger tett på allerede etablert boligområder. Terrenget er naturlig jevnt skrånende. Du har noe utsikt til sjøen mellom husene foran.

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone