Fra 3.100.000,-

SOLBAKKANE – REKKEHUS K14

Kvadratsmarte boliger over 2 plan. Fra 3 100 000,- KUN 1 IGJEN.

SMARTE OG BARNEVENNLIGE REKKEHUS
I ETABLERT BOMILJØ PÅ ÅLGÅRD.
KUN 1 IGJEN.

De fem boligene bygges i 1 rekke, og vil ligge annenhver med 3 av den minste typen og 2 av den største typen. Samtlige boliger leveres med carport, ferdige våtrom/bad og et bra kjøkken.

Rekkehuset Tango Pluss er på gode 103 m2, og går over to etasjer. I underetasjen er det 2 soverom, der man fra det største får utgang til hagen. Det andre soverommet har sin egen oversiktlige walk-in garderobe. I denne etasjen fins også bad og bod, samt en kjekk
barnestue som eventuelt kan bli familiens egen TV-stue.

I overetasjen kommer man inn i en hyggelig entré med plass til garderobe. Her ligger også badeværelset. Videre kommer man inn i det lyse allrommet, som har direkte utgang til den vestvendte terrassen.

Tango er på arealeffektive 97 m2, og går som Tango Pluss over 2 etasjer. Også her kan man selv velge om man vil ha 2 eller 3 soverom. For øvrig er huset like smart, fint og praktisk som Tango Pluss.

Alternativ hovedetasje ekstra soverom
I utgangspunktet leveres overetasjen med en åpen og moderne stue-/kjøkkenløsning, med romslig plass til både spise- og sittegruppe. Alternativt kan deler av allrommet gjøres om til et tredje soverom. Du står selvsagt fritt til å velge løsningen som passer dine behov best!

Velkommen til storslagne, solfylte Solbakkane!
Solbakkane er det solvendte beltet som strekker seg oppover skråningen fra Ålgård sentrum. I tillegg til å være en bydel i vekst, er Solbakkane et eldorado for store og små som er glad i lek, trening og turer i skog og mark. Samtidig er du så nær alt annet her: 10-20 minutter bak rattet til Sandnes, Forus, Sola og Stavanger. I løpet av en kort biltur når du også jærstrendene og skiløyper på Madland og Brekko. Skiparadiset Sirdalen når du på snaue timen. Og kanskje aller viktigst for de minste; herfra er det bare en kort rusletur til Kongeparken!

Her bor du midt i hjertet av Ålgårds nyeste bydel, Solbakkane. Det er vanskelig å tenke seg et sted med høyere trivselsfaktor for både store og små. Det er gåavstand til skole, barnehage og idrettsanlegg, så vel som til butikker. Utbyggingen skjer med respekt for naturen og stedets tradisjoner. Stier som gjesdalbuen har brukt i generasjoner, beholdes, og den mye brukte akebakken vil fortsette å innby til aking hver gang kong vinter melder sin ankomst.

Oppgitt P-rom er satt likt BRA.
Areal for P-rom foreligger ikke fra arkitekt, kontakt selger for nærmere informasjon.