Fra 3.700.000,-

Svertingstad Gard – Rekkehus

Flytt inn om 1 år. Flott og landlig mot friområde!

STORE OG FLOTTE FAMILIEBOLIGER.
VERDENS MEST FLEKSIBLE – PÅ BRYNE.

På Svertingstad Gard, et kort stykke fra sentrum av hovedstaden på Jæren, har vi gleden av å lansere store nye rekkehus. Boligene er skapt for å følge endringene i livet. Du får mye å velge mellom. Finn løsningen som passer din familie og din lommebok nå. Så kan huset bli større senere!

Boligene ligger i svært flotte og landlige omgivelser. Uteområdet – det mest gjennomførte og varierte Jadarhus noen gang har levert – er allerede blitt et turmål fra Brynebuen.

En kjapp tur rundt i huset
Rekkehusene kommer i to varianter. Enten som tilgjengelig bolig, der du har soverom og bad i første. Eller med separat vaskerom med egen inngang og dessuten et gjestetoalett. I resten av 1. etasje får du stue og kjøkken med utgang til vestvendt terrasse. Foran deg ligger en åpen mark, regulert til friområde. Du får et oppgradert dansk kvalitetskjøkken, lekkert og praktisk – med masse god skapplass.
I 2. etasje finner du soverom og bad. Velg mellom 2 eller 3 soverom. Det største rommet har herlig balkong mot kvelds- og ettermiddagssola. Innreder du 3. etasje fra dag 1, får du et godt bad og to rom til. Loftstua kan bli en god hule for ungdommer som er glad i gaming, TV-serier og kanskje litt flørting…

Noen kvaliteter – raskt oppsummert
• 2-6 soverom, 1-3 bad, 1-3 stuer – svært fleksible løsninger
• Sol til langt på kveld, ingen hus foran
• P-plass og bod under bakken
• Bilfrie og trygt  tun – Jærens første boligfelt uten biler i gatene?
• Gangavstand til sentrum, toget, skoler og fritidsaktiviteter

Hvor mye vil du gjøre selv?
Rekkehusene er tilrettelagt for egeninnsats. Det er mange på Jæren som liker å gjøre litt selv. Eller har en god kamerat og to som er lett å be. Snakk med oss om mulighetene! Det er fullt mulig og ganske smart å utvikle huset over tid. Det viktigste er å sikre seg et av disse store, flotte rekkehusene nå!

For all slags folk og familier
Totalt skal det bygges 203 boliger på Svertingstad Gard, godt fordelt mellom leiligheter og rekkehus i ulike størrelser. De første beboerne flyttet inn i 2016 – og det er mye god lyd. Svertingstad Gard forventes ferdigstilt i løpet av få år.
Velkommen til store og små, nyforelskede og lenge forelskede, godt skilte og gifte og alle andre fine folk!