Fra 4.990.000,-

HAMREVIGEN – ENEBOLIGER I SJØKANTEN PÅ VESTRE ÅMØY

FANTASTISK BELIGGENHET – OG BOLIGER TOMTEN FORTJENER

18 FLOTTE NØKKELFERDIGE ENEBOLIGER FRA 147 TIL 242 M2
FANTASTISK BELIGGENHET – OG BOLIGER TOMTEN FORTJENER

Hamrevigen på Vestre Åmøy er en perle av en tomt. Helt ned mot sjøen, med egen sandstrand. Med utsikt mot nydelig skjærgård. Med fantastiske solforhold og vakkert lys.

I skråningen opp fra sjøen kommer robuste og moderne boliger. Eneboliger, eneboliger i rekke og leiligheter. Hus og hytte i ett. Med superkort vei til barnehage og båthavn som begge har ledige plasser. I dette paradiset ved sjøen kan du bo, bare en kort kjøretur fra Stavanger. Nedenfor en kort beskrivelse av typene. Se tegninger og les mer på hjemmesiden.

Fire eneboliger på ca. 242 m2
Fantastisk utsikt fra alle oppholdsrom i alle etasjer. Gode solforhold i alle oppholdssoner. Fasade med eksklusive, rene og moderne materialer og detaljer. Fleksibel romløsning for de fleste livsfaser. Takterrasse fra loftstue. Stor hagestue med utgang til hage.

Fire eneboliger med leilighet, ca. 210 m2
Fantastisk utsikt fra 1. og 2. etasje. Gode solforhold i alle oppholdssoner. Stor, flott og gjennomgående hagestue i 1. etasje med utsikt og direkte adgang til terrasse på sjøsiden og hage i bakkant av boligen. Fasade med eksklusive, rene og moderne materialer og detaljer. Fleksibel romløsning for de fleste livsfaser. Egen leilighet i underetasjen for egen bruk eller utleie.

Ti eneboliger i rekke fordelt på to rekker, fra ca. 147 m2 til 150 m2
Fantastisk utsikt fra begge etasjer i rekke 1 og fra 1. og 2. etasje i rekke 2. Gode solforhold i alle oppholdssoner. Terrasse / balkong fra oppholdsrommene i 1. etasje er godt skjermet for nordvesten. Fasade med eksklusive, rene og moderne materialer og detaljer.

Grønt og trivelig mellom husene, grønt og blått rundt deg
Delfeltene i Hamrevigen bindes sammen av et trivelig grøntdrag. Her bygger vi også grillhytte for alle beboerne. Du bor idyllisk og vestvendt, med fantastisk lys og fine kontrastfarger, og med sjøen rett foran deg. Du har utsikt til holmer, småbåtliv, padlere, seilere og fiskere.

Bare noen få meter til barnehage
Vestre Åmøy barnehage er nærmeste nabo. Barnehagen er fra 2011, er moderne og tøff, og har avdelinger fra 0-2 og 2-6 år. God kapasitet – ledige plasser.

Kort vei til båthavn med ledig plass
Åmøy havn er et komplett anlegg med båtplass, båtlagring, båthotell, båtservice og båtløft. Det er for tiden ledige plasser i de fleste størrelser. En spasertur fra Hamrevigen til Åmøy havn tar ca. 15 minutter.

Klikk her for å komme til prosjektets egen hjemmeside.