Sandved Hageby BB08 – din første bolig?

Sandved er en av Sandnes mest etterspurte bydeler. Her skal vi bygge 12 meget kjekke
leiligheter i to størrelser. Perfekt for deg som ønsker et godt og trivelig sted å bo. I første omgang er det delfelt BB08 vi legger ut for salg. Her kommer det seks leiligheter på 62 kvm BRA. Alle med to soverom, uteplass eller balkong, sportsbod og fast parkering i anlegg under bakken.

På Sandved bor du nær sentrum. Men kanskje like kjekt – her bor du nesten på landet.

Nærmeste nabo er grønne enger, bugnende landskap og masse kjekke trenings- og
turmuligheter i umiddelbar nærhet. Det beste av to verdener med andre ord.

Sandved er et etablert villastrøk. I tillegg er det oppført flere nye boliger her i Sandved Hageby. Det betyr mange, nye kjekke naboer. Og deg – i den splitter nye leiligheten din.

Sandved Hageby har vært en stor suksess.
Leter du etter din aller første bolig, eller vil flytte inn i noe splitter nytt bør du gripe muligheten nå.

Det nærmeste området er bil-fritt og du har fast parkering i lukket anlegg under bakken. Her er det selvsagt tilrettelagt for lading av el-bil.

Sentrale Sandved og hyggelige Sandnes

På toppen av byen med kort vei til det aller meste. Skoler, barnehager, idrettsanlegg og butikker i gåavstand. Et drøyt kvarter til sentrum med alle de servicetilbud du finner her. Kort vei til Stavanger, Forus eller jæren via FV44.

Og så Folkvord. Med gardsutsalg, planteskole, grønne marker, frodige enger og innbydende landskap. Her får du så mye mer enn bare nærheten til byen. Du bor på en måte litt på landet. Allikevel mest i byen.

Det er godt utbygd kollektivtransport i området. Sandneshallen ligger en kort gåtur unna. Her er det klartevegg, turn, friidrett og håndball. Utenfor er det fotballbaner. Dagligvarene handler du hos Helgø Meny eller Rema 1000. Rikt utvalg og mange spennende skatter fra lokale leverandører. Søndagsåpen butikk finner du hos trivelige Gabbi & Di og skulle du mangle noe i nærområdet ditt finner du det garantert i trivelige Sandnes.

Med livlige kafeer, spennende restauranter og en betydelig opp-gradering har Sandnes sentrum de siste årene hatt en skikkelig oppsving. Et rikt utvalg av spisesteder, nisjebutikker, spesial-forretninger og kulturtilbud gjør at det skjer noe i sentrum så og si hver dag. Og kveld.

Alt du trenger – flytt rett inn

Leilighetene i Sandved Hageby leveres nøkkelferdige. Det betyr at du må ta med deg møblene dine, klær og tannbørste. Det nye kjøkkenet ditt leveres av HTH. Dansk kvalitets-kjøkken med effektive og gode løsninger. På gulv i oppholdsrom kan du velge mellom flere typer laminat.

Det blir godt å bo i Sandved Hageby. Leilighetene i første etasje har vannbåren varme i gulv i alle oppholdsrom og bad. I andre etasje er det konvektor som sørger for et behagelig inneklima, samt varme i baderoms­gulvet. Det er fjernvarme står for oppvarmingen. Dette er et vannbårent system som utnytter klimanøytral overskuddsenergi, gjerne fra lokale ressurser som for eksempel biobrensel, avfall og spillvarme fra industri.

Det er smart, klimavennlig og behagelig for deg som flytter inn her.

Hils på Hilde

Hver morgen møter du Hilde på badet ditt. Baderomsinnredningen Hilde blir levert fra Linn Bad og er på 80 cm. Det blir levert fliser på gulv og i dusjsone. Se leveransebeskrivelse for fullstendig oversikt over produkter og hva som er inkludert i leveransen.

Sjekk boligvelger for ledige leiligheter og planløsning:

Ser du ikke boligvelgeren?

Det er sannsynligvis fordi du har en eldre nettleser.

Vi anbefaler at du oppgraderer til en moderne nettleser for en bedre brukeropplevelse. Du kan prøve en av disse:

Høres det spennende ut med leilighet i Sandved Hageby?

Ta gjerne kontakt med megler Geir Helgeland i Aktiv på telefon 450 07 762 eller gh@aktiv.no

    Meld din interesse!

    Registrer deg for å få oppdateringer om Sandved Hageby.

    Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis: