Nytt boligkompleks

Utbyggerne på Hove

Utbyggerne på Hove er Jadarhus AS og Team Bygg AS. Disse to eier i fellesskap utbyggingsselskapene Hove Utbyggingsselskap AS og Hove Gård AS og utvikler nå området.

– Vi må bygge tettere og mindre, og da er det om å gjøre å finne de smarte løsningene både når det gjelder rom, parkeringsanlegg, fellesområder og teknologi, sier Arild Slettebø, markedssjef i Jadarhus. Næring i Sandnes møter ham sammen med prosjektsjef, Kurt Hobberstad, i nedre del av feltet på Hove Gård i Sandnes, et drøyt steinkast fra E39, der utbyggingsselskapet allerede er godt i gang med å sette opp garasjeanlegget til nevnte boligkompleks. Selskapet skal bygge ut totalt 230 boenheter i Hove Gård-prosjektet, de første 61 av dem er nå påbegynt.

Huset styres fra smarttelefonen
På Hove Gård er det smarthuskonseptet som gjelder. Det er Lyses Smartly-konsept som skal installeres i boligkomplekset, og alle beboerne får tilgang.
– I prinsippet kan du velge å styre alt i huset fra smarttelefonen din; belysning, oppvarming, stekeplater og –ovn, lyd- og bildekilder, hvem som ringer på døren… Dette kan du gjøre enten du befinner deg i eller utenfor boligen, forklarer Hobberstad.
– Med smartteknologien kan du for eksempel påse at komfyren i leiligheten til din gamle mor er slått av når hun går og legger seg, eller holde kontroll med hvem som går inn og ut døra når ungdommen i huset inviterer til fest, påpeker Slettebø.

Les hele artikkelen her (pdf-format)