Våre områder

Våre boliger bygges landlig og sentralt, i områder det er godt å bo.

Tjøtta, Bryne

Landlig og sentralt

På Tjøtta bor du nær det meste av det beste på Jæren - i gåavstand til Bryne og kort vei til Klepp sentrum. Du bor i nærheten av de vakre Jærstrendene, hvor vinterstormen anbefales å kjennes på kroppen. Regionens matfat er rett utenfor døra, på Tjøtta knasker du kortreiste gulrøtter.

Mer om Tjøtta, Bryne

Solbakkane, Ålgård

Fjell, natur og frisk luft

Solbakkane er bydelen som strekker seg oppover skråningen fra Ålgård sentrum. Dette er stedet for deg som fylles med energi av å bruke kroppen. Stedet for deg som kobler ut hverdagen når du ser utover den flotte utsikten med butikker, spisesteder, treningssenter og andre servicetilbud perfekt plassert mellom fjellene.

Mer om Solbakkane, Ålgård

Bryne Park

En lekeplass for hele familien

Bryne Park er en flott plass å vokse opp. Området er spesielt barnevennlig med bilfritt tun og flotte fellesområder, egen skatepark, ballbinge, klatrestativ, treningsapparater, lekeplasser, grillplasser og sittegrupper.

Mer om Bryne Park

Sandved Hageby, Sandnes

Nær natur og by

Barnevennlige Sandved Hageby er en del av den etablerte bydelen Sandved og ligger midt i et rolig og trivelig boligområde. Naturen er like utenfor dørstokken og det er gode turmuligheter. For den aktive barnefamilien er dette det perfekte sted.

Mer om Sandved Hageby, Sandnes