<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?1885550445100364&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hele familiens lekeplass!

Det barnevennlige boligområdet på Bryne er mer enn et vanlig byggefelt: bilfritt tun, koselige fellesområder, skatepark, ballbinge, klatrestativ, treningsapparater, lekeplasser, grillplasser og sittegrupper – midt på Bryne!

Gåavstand fra sentrum

Bryne Park ligger i hjertet av Jæren, like ved Bryne sentrum. Herfra er det kort vei til barnehager, grunnskoler og nye Bryne videregåande skule, idrettsanlegg og butikker. I Bryne Park finnes alt i gåavstand, enten du skal ta toget til jobb, få med deg de nyeste filmene på kino, shoppe eller bare treffe venner på kafé.

5 kjappe om Bryne park

 • Bilfritt tun
 • Kule aktiviteter, som skatepark, ballbinge, klatrestativ og lekeplasser
 • Sentralt på Bryne
 • Helt nytt boligområde med god miks av beboere
 • Kort vei til skole, barnehage og idrettsanlegg

Interessert?

Ta kontakt for å vite mer om våre boliger

Helge Pollestad

Helge Pollestad

915 85 838

Les mer om området

Nye Bryne Park

Bryne Park er det nye boligfeltet som bygges ut like utenfor Bryne sentrum, for all slags folk og familier, for deg som er glad i natur og stillhet, men som likevel vil bo nær det meste som skjer i Brynebyen. Her kan alle Jærens unike kvaliteter som ren luft og variert natur nytes, samtidig som Bryne sentrum og togstasjonen er en rusletur unna.

I Bryne Park finnes alt i gåavstand, enten du skal ta toget til jobb, få med deg de nyeste filmene på kino, shoppe eller bare treffe venner på kafé. For barna er Bryne skule bare en kort sykkelsti unna, mens barnehagene ligger på rekke og rad like ved boligfeltet. Området inneholder også nye, kule lekeområder med alt de små kan drømme om. Time kommune har, sammen med landskapsarkitekten, spesialdesignet et helt unikt parkanlegg som omkranser feltet. Parken er ferdig opparbeidet og har på kort tid blitt et populært turmål for barnehager og barnefamilier. Med all parkering under bakken, er det bilfrie tunet til stor glede for de små. Området er familievennlig og tilrettelagt for barn med flotte fellesområder, egen skatepark, ballbinge, klatrestativ, treningsapparater, lekeplasser, grillplasser og sittegrupper. Uteområdet er allerede et turmål i seg selv og godt brukt av folk i området.

Når dette feltet står ferdig vil det myldre av liv i lekeområdene. Totalt skal det bygges 203 boliger i Bryne Park, godt fordelt mellom leiligheter og rekkehus i ulike størrelser. De første beboerne flyttet inn i 2016.


I nærheten

Sentralt: Bryne Park ligger i hjertet av Jæren, like ved Bryne sentrum. Herfra er det kort vei til barnehager, grunnskoler og nye Bryne videregåande skule, idrettsanlegg og butikker.

Bryne sentrum / jernbanestasjonen
Bil: 5 minutter
El-sparkesykkel: 5 minutter og 25 sek
Sykkel: 10 minutter
Til fots: 15 minutter

Orrestranden
Bil: 13 minutter
Sykkel: 24 minutter

Forus
Bil: 28 minutter
Sykkel: 1 time og 25 minutter (omtrent)

Fra Bryne stasjon og Jernbanegata kjører du sørover. Kjør rett frem i to rundkjøringer – du vil da være i Hognestadvegen. Ved “Nubben” tar du til høyre og veien svinger så til venstre og fører deg rett inn i feltet. Parker på parkeringsplassen.
Salgsskiltet er plassert på tomten.

Derfor velger du Bryne Park:

 • Barnevennlig
 • Alt du trenger i gåavstand fra boligen
 • Parkanlegg som omkranser feltet
 • Kort vei til toget
 • Nær sentrum, kafeer, kino og butikker
 • Bilfritt boligfelt
 • Lekeplass for barn, unge og voksne
bryne-5
bryne-16
bryne-19
bryne-6
bryne-18
bryne-4
bryne-13
bryne-10
bryne-15
bryne-11

Lurer du på hva vi kan hjelpe deg med?

– Ville hatt det sjøl

I hver eneste situasjon med kunder, leverandører og kollegaer skal vi spørre oss selv: “ville jeg hatt det slik selv?” For oss er det et mantra – for deg en trygghet.

KONTAKT

Jadarhus Bygg

958 00 300

Gamle Forusveien 10A
4031 Stavanger