<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?1885550445100364&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Sjø, strand og plass til alle

Hamrevigen er for deg som er glad i livet i sjøkanten, mens du ser båtene dugge forbi. Her ligger våre boliger idyllisk og vestvendt til og frister med badestrand, sjøutsikt, gode solforhold og mulighet for båtplass.

Hamrevigen

Start dagen med et plask! På varme sommermorgener – eller hele året om du er skikkelig friskus? I Hamrevigen har du ingen unnskyldning. Boligfeltet har sin helt egen hvite sandstrand.

I Hamrevigen bygger vi store eneboliger, eneboliger i rekke, rekkehus og leiligheter. Delfeltene i Hamrevigen bindes sammen av et trivelig grøntdrag. Her bygger vi også grillhytte for alle beboerne. Du bor idyllisk og vestvendt, med fantastisk lys og fine kontrastfarger. Foran deg har du sjøen og utsikt til holmer, småbåtliv, padlere, seilere og fiskere.

5 kjappe om Hamrevigen


 • En fin, liten badestrand noen meter fra stuedøra di 
 • Barnehage med ledig plass like ved
 • I Åmøy havn, 15 minutters gåtur unna, er det ledig båtplass
 • Nydelige turområder
 • Alt av service- og kulturtilbud i Stavanger 20 minutter unna

Interessert?

Ta kontakt for å vite mer om våre boliger

Helge Pollestad

Helge Pollestad

915 85 838

Les mer om området

De grønne øyene

Joda, det er lov å sitte med tærne i sanden også. Det er det som er så fint i Hamrevigen, det skjer noe med folk på «de grønne øyene». Mellom beitemarker, myrer, lynghei og løvskog er skuldrene litt lavere. Selv om vestkanten på Åmøy har fått sitt eget boligfelt, er følelsen fortsatt den samme. Roen du får av bølger som skvulper mot glatte svaberg. Lukten av salt sjø som trigger barndommens beste ferieminner. Fisking og båtliv, eller ei god bok i solveggen? Du trenger ikke hytte når du bor i ren skjærgårdsidyll.

 

Sjølivet for alle

I Hamrevigen har du sjøen som nærmeste nabo. Du kan leie eller kjøpe båtplass like bortenfor feltet, men havet er tilgjengelig om du har båt eller ei. Gjør som flere andre på Vestre Åmøy: Utforsk skjærgården i kajakk. Besøk naboøyer, holmer og skjær, gå på oppdagelsesferd og se sola gå ned i havet. Du kan legge fra land på stranda like nedenfor boligene. 

Det ville, vakre kulturlandskapet rundt Rennesøy byr på turer for alle kondisjonstyper. Vandre langs storslått kystlandskap og gamle steingjerder, eller nyt 360 graders utsikt fra Rennesøyhodnet. Naturen lokker på alle kanter rundt Hamrevigen.

 

20 minutter «te byn»

Frem til januar 2020 var Åmøy delt mellom øst og vest, mellom Stavanger og Rennesøy. I dag tilhører hele øya Stavanger kommune. Du kjører under sjøen til sentrum på tjue minutter. Det er lett å pendle mellom by- og øyliv. 

 

Et sosialt nabolag

Hamrevigen skal være et godt sted å bo. Derfor er nabolaget planlagt med fine fellesområder, med lekeplass, grillhytte, grøntdrag og felles sandstrand. 

Det er mye kjekt som skjer på øya. Vestre Åmøy velforening drar i gang alt fra strikkekveld til pub med livemusikk på grendahuset - som du også kan leie til livets små og store feiringer. 

Fine Vestre Åmøy, som en gang huset gårdsbruk og et par husstander, har fått et lite, moderne og trivelig nabolag. Med en plassering de fleste bare kan drømme om. Derfor velger du Hamrevigen

 • Fantastisk utsikt i sjøkanten
 • Flotte turmuligheter i kulturlandskapet
 • Fin miks av boliger og mennesker
 • Hyggelige fellesområder
 • 20 minutter til butikker, service- og kulturtilbud i Stavanger
 • Barnehage like ved, skole et snaut kvarter unna med bil
hamre-10
hamre-14
hamre-6
hamre-4
hamre-7
hamre-9
hamre-8
hamre-5
Hamre-13
hamre-12
hamre-2

Lurer du på hva vi kan hjelpe deg med?

– Ville hatt det sjøl

I hver eneste situasjon med kunder, leverandører og kollegaer skal vi spørre oss selv: “ville jeg hatt det slik selv?” For oss er det et mantra – for deg en trygghet.

KONTAKT

Jadarhus Bygg

958 00 300

Gamle Forusveien 10A
4031 Stavanger