<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?1885550445100364&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 

Etablert og koselig

Barnevennlige Sandved Hageby er en del av den etablerte bydelen Sandved og ligger midt i et rolig og trivelig boligområde. Ferdig utbygd vil hagebyen romme totalt 87 boliger, fordelt på 45 rekkehus og 42 leiligheter.

 

Sandved Hageby

Tur og lek

I Sandved bydel ligger flere barnehager, barneskole og ungdomsskole. Her ligger også populære Sandvedparken, et av kommunens mest brukte tur- og treningsområder.

 

På toppen av Sandved

Med over 6.000 innbyggere er Sandved en etablert og populær bydel like sørvest for Sandnes. Her ligger flere barnehager, Sandved skole, Skeiene ungdomsskole, i tillegg til det gode fritidstilbudet bydelen har å by på for små og store innbyggere. Her er alt fra gode turområder til lekeplasser, matbutikker og alt du trenger av servicetilbud. Det er også i denne bydelen du finner populære Sandvedparken, et av kommunens mest brukte tur- og treningsområder. Turstien gjennom parken strekker seg 3.5 kilometer langs elva Storånå fra Sandnes sentrum til Stokkalandsvatnet på Ganddal. Langs veien møter du vakre, frodige vekster, lekeplass, sandvolleybane, treningsapparater og rasteplasser. Og nettopp her, på toppen av Sandved, bygger Jadarhus ut boligområdet Sandved Hageby. Det er kun en lang bakke som skiller boligområdet fra den populære parken.

Idrettsanlegget på Sandved er en opplevelse i seg selv. Da Sandneshallen sto ferdig for noen år siden, fikk ikke bare folk i bydelen, men hele byen en flerbrukshall å glede seg over. Her går trening og lek hånd i hånd, enten Ingebrigtsen-brødrene løper mot klokka eller andre barn slår hjul under første friidrettstrening. Bursdagsarrangementer og friidrettsstevner blir begge arrangert i denne populære hallen. Utenfor gir flere fotballbaner vekst til nye balltalenter.

Litt lenger nedi bakken ligger matbutikken Helgø Meny, med legesenter i andre etasje. Nok et attraktivt tilbud for folk i nærområdet. Og et lite stykke nedenfor boligfeltet ligger den velkjente arbeidskirken Gand kirke, som ble vigslet i 1978.

Sandved bydel ligger sørvest i Sandnes kommune. I vest grenser bydelen til Assheim og Folkvord, i nord til Stangeland og sentrum, i øst til Austrått og Hove og i sør til Sørbø og Åse. Bydelen var tidligere et jordbruksområde, men er nå nesten helt utbygd med boliger.

Barnevennlige Sandved Hageby er altså en del av denne etablerte bydelen og ligger midt i et rolig og trivelig boligområde. Ferdig utbygd vil hagebyen romme totalt 87 boliger, fordelt på 45 rekkehus og 42 leiligheter. Området innbyr til lek med sykkelsti på feltet, egen basketballbane og barn som er ute til langt på lyse sommerkvelder.

Noe kjekt i nærheten:

  • Sandved skole
  • Barnehager
  • Lekeplasser
  • Daglivarebutikk
  • Legesenter
  • Turområder
  • Fotballbaner
  • Løpebane
  • Klatrevegg
  • Styrkerom 

Barnevennlig: Området er svært barnevennlig med kort avstand til Sandved skole, flere barnehager og lekeplasser. Helgø matsenter og Skeiane legesenter ligger også like i nærheten.

Aktivitet: For den aktive familien ligger boligen praktisk til like ved to store fotballbaner og Sandneshallen, med blant annet løpebane, klatrevegg og styrkerom. Har du et barn på friidrett, kan du se fram til gode treningstilbud innendørs hele vinteren.

Byen: Kun en kort kjøre- eller sykkeltur unna ligger også Sandnes sentrum, med koselige nisjebutikker i Langgata, gode spiseplasser og shopping. Gled deg til 100-kronersuka der spisestedene varter opp!

Fra Sandved Hageby har du enkel tilkomst til hovedfartsårene som tar deg til de store arbeidsplassene i området.

 
 

Vil du vite mer om våre boliger på Sandved Hageby?

 
 
Helene Olsen-Beck

Helene Olsen-Beck

Salgs- og markedssjef

982 39 696

 

Lurer du på hva vi kan hjelpe deg med?

– Ville hatt det sjøl

I hver eneste situasjon med kunder, leverandører og kollegaer skal vi spørre oss selv: “ville jeg hatt det slik selv?” For oss er det et mantra – for deg en trygghet.

KONTAKT

958 00 300

Gamle Forusveien 10A
4031 Stavanger