<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?1885550445100364&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

En hageby å bli glad i

Barnevennlige Sandved Hageby er en del av den etablerte bydelen Sandved og ligger midt i et rolig og trivelig boligområde. Ferdig utbygd vil hagebyen romme totalt 87 boliger, fordelt på 45 rekkehus og 42 leiligheter.

 

På toppen av Sandved

I en hektisk hverdag er det ekstra viktig å av og til koble helt av. Med naturen i nærområdet blir det enkelt. Bor du i Sandved Hageby rekker du en deilig joggetur gjennom Sandvedparken og rundt Stokkelandsvannet før resten av huset våkner. En fantastisk start på en ny dag i hagebyen.

5 kjappe om Sandved Hageby

 • Nytt område i etablert bydel
 • Bilfritt tun
 • Etterspurt beliggenhet
 • Sentralt, nær Sandnes og motorvei
 • Kort vei til skole, barnehage og idrettsanlegg

Interessert?

Ta kontakt for å vite mer om våre boliger

Helge Pollestad

Helge Pollestad

915 85 838

Les mer om området

Sandnesbuen er kjent for å elske byen og bydelen sin, er det ingen tvil om. Og for sandvedbuen er det likedan. Sandved Hageby troner på toppen av den etablerte bydelen Sandved. På 20 minutter rusler du til byen, men bussen går også like utenfor døra. Bruk byen din! Treff venner på kafé, ta med familien på kino og fyll opp garderoben fra en av de mange nisjebutikkene i gågata.

Fantastiske Sandneshallen
Hagebyen har en etterspurt beliggenhet midt i et rolig og etablert boligområde. Her nyter du turområdene fra sykkelstien utenfor og er ekstra stolt over at den nye hallen, Sandneshallen, er bygget i akkurat ditt nabolag! 

Med over 6.000 innbyggere er Sandved en etablert og populær bydel like sørvest for Sandnes. Her ligger flere barnehager, Sandved skole og Skeiene ungdomsskole, i tillegg til det gode fritidstilbudet bydelen har å by på for små og store innbyggere. Her er lekeplasser, matbutikker og det du trenger av servicetilbud. Populære Sandvedparken er faktisk ett av kommunens mest brukte tur- og treningsområder. Turstien gjennom parken strekker seg 3.5 kilometer langs elva Storånå fra Sandnes sentrum til Stokkelandsvannet på Ganddal. Langs veien møter du vakre, frodige vekster, lekeplass, sandvolleybane, treningsapparater og rasteplasser. 

I vest grenser bydelen til Assheim og Folkvord, i nord til Stangeland og sentrum, i øst til Austrått og Hove og i sør til Sørbø og Åse. Bydelen var tidligere et jordbruksområde, men er nå nesten helt utbygd med boliger. Ferdig utbygd vil hagebyen romme totalt 87 boliger, fordelt på 45 rekkehus og 42 leiligheter. Området innbyr til lek med sykkelsti på feltet, egen basketballbane og barn som er ute til langt på lyse sommerkvelder.

Aktivt på Sandved
For den aktive familien ligger hagebyen praktisk til like ved to store fotballbaner og Sandneshallen – med blant annet løpebane, klatrevegg og styrkerom. Har du et barn som driver med friidrett, kan du se fram til innendørs treninger hele vinteren. Da hallen sto ferdig for noen år siden, fikk ikke bare folk i bydelen, men hele byen en flerbrukshall å glede seg over. Her går trening og lek hånd i hånd, enten Ingebrigtsen-brødrene løper mot klokka eller andre barn slår hjul under første friidrettstrening. Bursdagsarrangementer og friidrettsstevner blir begge arrangert i denne populære hallen. Utenfor gir flere fotballbaner vekst til nye balltalenter.

Litt lenger nedi bakken ligger matbutikken Helgø Meny, med legesenter i andre etasje. Nok et attraktivt tilbud for folk i nærområdet. Og et lite stykke nedenfor boligfeltet ligger Gand kirke.

Årets boligprosjekt
Utbyggingen av Sandved hageby startet i 2015, da først under navnet Asheimtunet, som var starten på utbyggingen. Asheimstunet ligger på grensen mellom by og land, og hovedstrukturen i det tradisjonelle gårdstunet fikk derfor en moderne fortolkning.

Prosjektet består av eneboliger og rekkehus som ble bygget rundt et tradisjonelt, men moderne gårdstun. Prosjektet fikk stor blest og fikk i 2016 prisen for landets beste boligprosjekt i den årlige kåringen som utføres av Boligprodusentenes landsforening. Da området skulle bygges ut videre, valgte vi å bygge boligene i et mer moderne uttrykk – fortsatt med tuntanken bevart. I dag er området bilfritt, koselig og moderne – med flere lekeplasser og aktiviteter for både små og større barn. 

Familievennlig
På søndagskvelden slapper du av hjemme og ber din kjære om å stikke innom «compa» – gatekjøkkenet Pizza- og burgerkompaniet i Åsedalen. Ta mat med heim, sier de. Og det gjør du. Husk pommes frites! 

Det er nå du skal starte planleggingen. Innrede i hodet, sjekke tilbudene hos møbelbutikkene og finne drømme-parketten. Det er nå du velger Sandved. 

Derfor velger du Sandved Hageby:

 • Barnevennlig
 • Lekeplasser
 • Fantastiske turområder, som Sandvedparken og Stokkelandsvannet
 • Nær gode servicetilbud, Helgø matsenter
 • Ved fotballbaner, løpebaner og Sandneshallen
 • Kun en kort kjøre- eller sykkeltur unna Sandnes sentrum
 • Populær og etablert bydel
sandve-hageby3
sandved-6
sandved-3
sandve-hageby2
_JRB8726-min
sandve-hageby
sandve-hageby6
sandve-hageby5

Lurer du på hva vi kan hjelpe deg med?

– Ville hatt det sjøl

I hver eneste situasjon med kunder, leverandører og kollegaer skal vi spørre oss selv: “ville jeg hatt det slik selv?” For oss er det et mantra – for deg en trygghet.

KONTAKT

Jadarhus Bygg

958 00 300

Gamle Forusveien 10A
4031 Stavanger