<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?1885550445100364&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 

Det beste av Jæren

På Tjøtta bor du nær det meste av det beste på Jæren - i gåavstand til Bryne og kort vei til Klepp sentrum.

Tjøtta

Landlig og sentralt

Sola skinner alltid på Jæren. Okei, så gjør den kanskje ikke alltid det, men flere hevder at de ofte kjører fra gråværet i byen til blå himmel og sol på Jæren. Kanskje er det derfor jorda er så frodig og bønder i hundrevis av år har forsynt sultne mager med kortreist mat. På Tjøtta har du matfatet utenfor dørene og knasker gulrøtter fra naboen. Tomatene til middagens suppe plukker du med deg fra et av utsalgene du kjører eller går forbi på vei hjem fra jobb.  

 

 

Mange har ventet på det nye boligområdet som nå bygges ut på Tjøtta Gard. Det aller kjekkeste med dette området er beliggenheten – i gåavstand til Bryne og kort vei til Klepp sentrum. Den egentlige adressen på Tjøtta er Klepp kommune, selv om det nye boligområdet ligger tett på Bryne sentrum.

Bryneby i utvikling
Det er noe med å kunne spasere hjem fra en bytur, eller at familien kan sykle til sentrum for en is. Det tar ikke mange minuttene å gå ned bakken til byen. Samtidig er det godt å kunne trekke seg hjem til landlige omgivelser eller stikke til landets lengste, og ifølge mange, den aller fineste stranda; Orrestranda. Ønsker du å kjenne høst- og vinterstormen på kroppen kan en tur til strendene anbefales utenom sommermånedene også. 

Brynebyen er i utvikling, og snart er det kun arbeidsplasser som gjør at jærbuen drar ut av området for noen timer. For her har du alle tilbud du trenger, fra kino til sentrumsparken, kafeer, restauranter, shopping og andre servicetilbud. Her, midt på sentrale, vakre Jæren, skal det nye boligområdet Tjøtta vokse fram, et mangfold av boliger. 

Nær det meste
På Tjøtta bor du nær det meste av det beste. Du rusler til take away-en, jogger i Sandtangen, vasser i strandkanten og snoper på M44 eller Jærhagen. Herfra er det også kort vei til barnehager, skoler, nye Bryne vidaregåande skule, idrettsanlegg og butikker.

Som barn på Tjøtta legges alt til rette for at lekekompisene blir mange. Gode lekeområder og boltreplass for barna har vært i fokus under utviklingen av området. I nærheten kan du også velge mellom de mange aktivitetstilbudene kommunene Time og Klepp har å by på, som svømmehall, skøytebane på vinterstid, idrettsanlegg, langstrakte strender og mange fine turområder.

Nærhet til Jærstrendene
Rekreasjonsområdet Sandtangen ligger tre kilometer unna, et attraktivt turområde som i dag benyttes av både syklister, mosjonister, turgåere og barnefamilier – med både lekeapparater og egen trimpark. Blir du lei av samme turen, ja, da har Jæren mye mer. Ta gjerne turen til Mølledammen på Bryne og nyt en is underveis. Ønsker du en tur i fred, oppsøker du Bore eller en av de andre Jærstrendene. Her kan du også finne fram surfebrettet eller investere i en kul drage for barna. Det er både dragefestival og surfearrangementer for de som vil delta på det. Og vil du være publikum, byr bodene på pølse, grillmat, is og konserter.

Det nye boligfeltet på Tjøtta Gard er utviklet av Tjøtta Utbyggingsselskap AS, som eies av Jadarhus, Team Bygg og Tomtespesialisten. Ideen om en felles utvikling av området bygger på gode relasjoner og bred kunnskap om boligutvikling, hver for seg, og i tidligere samarbeid.

 

Noe av det du finner i området:  

 • Skole, barnehage, idrettsanlegg
 • Butikker
 • Turområder
 • 20-30 minutter i bil til Sandnes, Forus, Sola og Stavanger 

7 gode grunner til å velge Tjøtta

 1. Ettertrakta område mange har venta på
 2. Gåavstand til skole, barnehage og nytt, flott idrettsanlegg
 3. Kort vei til et stort utvalg butikker på M44 og Jærhagen
 4. Bryne er i stor utvikling – se byen vokse!
 5. Eldorado for store og små som er glad i lek, trening og turer i skog og mark
 6. 10-20 minutter bak rattet til Sandnes, Forus, Sola og Stavanger
 7. Kort biltur til Jærstrendene
 
 

Vil du vite mer om våre boliger på Tjøtta?

 
 
Helene Olsen-Beck

Helene Olsen-Beck

Salgs- og markedssjef

982 39 696

 

Lurer du på hva vi kan hjelpe deg med?

– Ville hatt det sjøl

I hver eneste situasjon med kunder, leverandører og kollegaer skal vi spørre oss selv: “ville jeg hatt det slik selv?” For oss er det et mantra – for deg en trygghet.

KONTAKT

Jadarhus Bygg

958 00 300

Gamle Forusveien 10A
4031 Stavanger