<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?1885550445100364&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 

Landlig og sentralt

På Tjøtta bor du nær det meste av det beste på Jæren - i gåavstand til Bryne og kort vei til Klepp sentrum.

Tjøtta

Det beste av Jæren

Det tar det ikke mange minuttene å gå ned bakken til brynebyen, med kino, sentrumsparken, kafeer, restauranter og andre servicetilbud. Her, midt på sentrale, vakre Jæren, skal det nye boligområdet Tjøtta vokse fram.

 

Mange har ventet på det nye boligområdet som nå bygges ut på Tjøtta Gard. Det aller kjekkeste med dette området er beliggenheten – i gåavstand til Bryne og kort vei til Klepp sentrum.

Den egentlige adressen på Tjøtta er Klepp kommune, selv om det nye boligområdet ligger svært tett på Bryne sentrum. For her tar det ikke mange minuttene å gå ned bakken til byen, med kino, sentrumsparken, kafeer, restauranter og andre servicetilbud. Tilbudet i brynebyen blir bare bedre og bedre, og snart er det kun arbeidsplasser som gjør at jærbuen drar ut av området for noen timer.

I dette vakre området er et mangfold av boliger under utvikling og bygging. For her, midt på sentrale, vakre Jæren, skal det nye boligområdet vokse fram. På Tjøtta bor du nær det meste av det beste. Du rusler til take away-en, jogger i Sandtangen, vasser i strandkanten og snoper på M44 eller Jærhagen. Herfra er det også kort vei til barnehager, grunnskoler og nye Bryne videregåande skule, idrettsanlegg og butikker.

Som barn på Tjøtta legges alt til rette for at lekekompisene blir mange. Gode lekeområder og boltreplass for barna har vært i fokus under utviklingen av området. I nærheten kan du også velge mellom de mange aktivitetstilbudene kommunene Time og Klepp har å by på, som svømmehall, skøytebane på vinterstid, idrettsanlegg, langstrakte strender og mange fine turområder.

Rekreasjonsområdet Sandtangen ligger tre kilometer unna, et attraktivt turområde som i dag benyttes av både syklister, mosjonister, turgåere og barnefamilier – med både lekeapparater og egen trimpark. Blir du lei av samme turen, ja, da har Jæren mye mer. Ta gjerne turen til Mølledammen på Bryne og nyt en is underveis. Ønsker du en tur i fred, oppsøker du Bore eller en av de andre Jærstrendene. Her kan du også finne fram surfebrettet eller investere i en kul drage for barna. Det er både dragefestival og surfearrangementer for de som vil delta på det. Og vil du være publikum, byr bodene på pølse, grillmat, is og konserter.

tjotta-gard

Det nye boligfeltet på Tjøtta Gard er utviklet av Tjøtta Utbyggingsselskap AS, som eies av Jadarhus, Team Bygg og Tomtespesialisten. Ideen om en felles utvikling av området bygger på gode relasjoner og bred kunnskap om boligutvikling, hver for seg, og i tidligere samarbeid.

I nærheten:

  • Handel på Jæren. Både Jærhagen og M44 ligger i kort avstand til boligområdet Tjøtta
  • Idrett. Kåsen idrettsanlegg ligger i gåavstand fra boligområdet og blir raskt en møteplass for barn som driver med fotball, håndball eller annen idrett.
  • En kort sykkeltur fra Tjøtta Gard ligger Bryne videregåande skule, mens barneskolen er i kort gåavstand fra området.
  • Rogalands lengste sykkelritt, Nordsjørittet, går forbi i juni for de som vil heie med flagg og rop, eller selv delta på den vakre turen.
  • Som beboer på Tjøtta er du heller ikke langt fra resten av regionen. Kollektivtilbudet er godt utbygd, mens toget til alle retninger er en liten kilometer unna.


Vil du oppleve området, kjører du inn i Eskervegen,
samme innkjørsel som til Kverneland bil. Området ligger vestover og innbefatter blant annet tidligere Kåsen juletreskog med tilstøtende områder. Opplev landskapet og se om det er nettopp her ditt nye hjemsted skal være.

 
 

Vil du vite mer om våre boliger på Tjøtta?

 
 
Helene Olsen-Beck

Helene Olsen-Beck

Salgs- og markedssjef

982 39 696

 

Lurer du på hva vi kan hjelpe deg med?

– Ville hatt det sjøl

I hver eneste situasjon med kunder, leverandører og kollegaer skal vi spørre oss selv: “ville jeg hatt det slik selv?” For oss er det et mantra – for deg en trygghet.

KONTAKT

958 00 300

Gamle Forusveien 10A
4031 Stavanger